Matcha Factory er Europas førende leverandør af Matcha Te og Grøn Te Pulver. Vi arbejder direkte med landmænd og producenter i Japan, Kina og Taiwan for at kunne tilbyde dig de bedste Matcha produkter til de bedste priser!

Matcha Grøn The
Matcha Factory er den førende leverandør af matcha grøn te pulver. VI tilbyder en bred vifte af produkter fra helt den laveste kategori af matcha grøn te pulver, madlavningsmatcha, som er velegnet til at bruge i bagværk og andre former for madlavning til den højeste kategori af matcha, den ceremonielle matcha. Vi har for nylig udvidet vores udvalg til også at tilbyde økologiske produkter! Så uanset hvad du ønsker at bruge matcha eller grøn te pulver til, er vi sikre på, at vi kan tilbyde dig den en løsning, der lige præcis dækker dine behov.

Drik Matcha The
Hvis du leder efter matcha til at drikke, kan vi tilbyde dig et stort udvalg, som passer til alle budgetter. Med så stort et udvalg kan det dog være svært at vide, hvor man skal starte. Te er på mange måder som god vin, og du får, hvad du betaler for. Forskellen mellem god vin og te er dog, at du ikke nødvendigvis behøver en rafineret gane for at kunne værdsætte de fine kvaliteter ved de højeste kategorier af te. Selv de, der ikke har drukket te før, vil kunne fornemme de sødere noter og den mindre astringente smag, som kendetegner en kvalitetste. Hvis du prøver matcha for første gang, anbefaler vi, at du starter med premium matcha og derefter beslutter om matcha er noget for dig, og om du føler, at du ville drage fordel af en højere kategori af matcha.

Matcha Tilbehør
At have det rigtige tilbehør er essentielt, hvis du vil have mest muligt ud af din bryg. Vores håndlavede Matcha piskeris eller Chasen, som de er kaldt, er håndlavet af bambus og er designet til at sikre, at du kan piske din te til perfektion. Vi tilbyder desuden matcha skeer og matchs teskåle.

Engros salg af Matcha The
Matcha Factory tilbyder en bred vifte af engros salgsmuligheder fra storkøb til køb med mulighed for videresalg. Vi stræber efter at afsende engros ordrer indenfor tre hverdage, selvom det kan variere alt efter størrelsen på ordren. Kontakt os for yderligere information om priser på storkøb og emballage løsninger. I øjeblikket levere vi til fitnesscentre, bagerier, shakers og restauranter.

Hvad er Matcha ?
Matcha te er stødte og dampede teblade, der er groet i skyggen. Forberedelserne til at lave matcha begynder allerede før teen høstes. Te bladene dækkes for at forhindre eksponering af direkte sollys. Dette gør, at bladene bliver mørkere og det forårsager ændringer i den kemiske sammensætning af bladene. Det resulterer i dannelsen af aminosyrer og højere koncentrationer af koffein end i andre slags te. Disse blade bliver herefter tørret, vener og stilke fjernes og til sidst bliver de stødt.